Vakantie opvang

Eiland Marlyne biedt vakantie opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Vakantie opvang bij Eiland Marlyne in Barendrecht
Vakantie opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Vakantie opvang

Ieder kind heeft per jaar 12 weken schoolvakantie. Jij niet? dan biedt Eiland Marlyne voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar vakantie opvang voor drie, zes, negen of twaalf weken per jaar. Op alle locaties, genoemd bij de naschoolse opvang, worden de kinderen tijdens de vakantie opgevangen.

Naschoolse opvang in Barendrecht voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Mogelijkheden vakantie opvang

De vakantie is nog nooit zo leuk en afwisselend geweest. Geen enkele dag is hetzelfde! Er is een speciaal vakantie activiteitenrooster, waarop te zien is wat de kinderen in die week doen.


Er worden verschillende thema- , sport&spel en creatieve activiteiten en uitjes gepland. De kinderen gaan ook regelmatig, met voldoende begeleiding, naar het strand, bos of museum. Elke dag wat anders en elke dag wat nieuws. Een gezellige en uitdagende opvang waar een kind een speciaal vakantiegevoel van krijgt! Niets moet, alles mag.


Alle prijzen van de buitenschoolse opvang (BSO) zijn inclusief voeding, verzorging, materialen en uitjes. Specifieke workshops worden gegeven op basis van inschrijving en betaling.