Prijzen Kinderopvang Eiland Marlyne

Prijslijsten, uurtarieven, toeslagen en meer

Prijzen kinderopvang
Prijslijst kinderopvang

Prijslijst

Eiland Marlyne B.V. probeert zoveel als mogelijk aan ieders wensen te voldoen. In de uitgebreide prijslijst kun je de pakketten bekijken die geboden worden. Mochten de geboden pakketten niet voldoen aan jouw verwachting is het mogelijk samen met jou op zoek te gaan naar een passende opvangmogelijkheid.

Mocht je benieuwd zijn naar de netto prijzen van de opvang rekent Debicare graag met je mee. Debicare verzorgt voor Eiland Marlyne de kindplanning en is op alle werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0180-557983


Complete opvang

  • Al onze opvang pakketten zijn inclusief gezonde voeding, verzorginsproducten (zoals o.a. luiers indien van toepassing) en activiteiten

  • Er is een ruim aanbod van activiteiten, uitstapjes en workshops

  • Er is een mogelijkheid tot ruiling of om extra opvang uren af te nemen tegen het reguliere uurtarief!

  • Eiland Marlyne is 52 weken per jaar geopend met ruime openingstijden van 07:00 tot 19:00 uur

  • Voor ieder kind is er de mogelijkheid om ontbijt- of dinerservice af te nemen

  • Mocht uw kind op de opvangdag een sportvereniging, muziekles of een andere vereniging bezoeken is het in overleg mogelijk dat uw kind gebracht en/of gehaald wordt

  • Eiland Marlyne haalt en brengt van en naar elke school in Barendrecht.

Ook per uur

Op onze buitenschoolse opvang locatie Marlyne Sport bieden wij de mogelijkheid om naschoolseopvang af te nemen per uur. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijslijsten 2024

Bekijk hieronder onze uitgebreide prijslijsten voor 2024. Mocht je naar aanleiding van de prijslijsten vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Prijzen kinderopvang voor kinderen 0-4 jaar

Prijzen kinderopvang 0-4 jaar

Is jouw kind jonger dan 4 jaar? Dan kun je hier alle prijzen vinden voor de hele dagopvang, halve dagopvang en peuterschatten.

Mochten de geboden pakketten niet voldoen aan je verwachting is het mogelijk samen met jou op zoek te gaan naar een passende opvangmogelijkheid.


Prijzen kinderopvang kinderen van 4-12 jaar

Prijzen kinderopvang 4-12 jaar

Is jouw kind ouder dan 4 jaar? Dan kun je hier alle prijzen vinden voor de voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantie opvang.

Mochten de geboden pakketten niet voldoen aan je verwachting is het mogelijk samen met jouw op zoek te gaan naar een passende opvangmogelijkheid.


dinerservice kinderopvang

Prijslijst TSO & extra services 2024

Voor alle kinderen die gebruik maken de opvang van Eiland Marlyne is er de mogelijkheid om diner services af te nemen. Je kind sluit de dag af met een warme maaltijd.

Voor de schoolgaande kinderen van CBS de Ark biedt Eiland Marlyne tussenschoolse opvang. 

Mochten de geboden pakketten niet voldoen aan je verwachting is het mogelijk samen met jouw op zoek te gaan naar een passende opvangmogelijkheid.

Voor meer info neem contact met ons op voor gepersonaliseerde opties.


Kinderopvangtoeslag (KOT)


De kinderopvangtoeslag is geregeld in de Wet kinderopvang. Het is een inkomensafhankelijke regeling: u ontvangt meer toeslag naarmate uw inkomen lager wordt. U kunt de toeslag aanvragen bij de belastingdienst.

De wet geldt voor dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen en opvang door gastouders. Informele kinderopvang door familie of kennissen valt hier dus niet onder.

Ouders sluiten zelf een overeenkomst met een kindercentrum. Om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen moet de instelling door de gemeente zijn aangemeld bij het landelijke register kinderopvang (lrk).

Ouders betalen de kinderopvang en ontvangen zelf de toeslag. Voor stellen geldt dat beide ouders moeten werken.

Werkgeversbijdrage


Werkgevers zijn verplicht om bij te dragen aan de kosten van kinderopvang.U ontvangt deze werkgeversbijdrage automatisch via de belastingdienst. U hoeft dus niets apart aan te vragen bij uw werkgever.

  • Ook als u niet werkt kunt u recht hebben op kinderopvangtoeslag. Dit geldt als u een (re-) intergratietraject volgt

  • als nieuwkomer een inburgeringscursus volgt

  • student bent bij een door de overheid gefinancierde onderwijsinstelling

 (bron:www.nibud.nl)

Vragen?

Heeft u vragen over de kinderopvangtoeslag, neem gerust contact met ons op!