Kinderopvang locatie

Marlynepolder

Marlynepolder is een van de 8 locaties in Barendrecht. 

Kinderopvang Marlynepolder
Vakantieopvang in omgeving Barendrecht

Locatie Marlynepolder

In het prachtige Multifunctionele gebouw Hof van Maxima heeft Eiland Marlyne per 1 september 2014 een nieuwe locatie, Marlynepolder.


  • Dagopvang
  • Peuterschatten
  • voorschoolse opvang
  • Naschoolse opvang
  • Vakantie opvang

Vraag een rondleiding aan

Ben je benieuwd naar deze locatie? We nodigen je uit om onze locatie te bekijken en uitleg te geven over onze kinderopvang. Vraag de rondleiding aan en maak kennis met onze unieke locatie en de mensen die er werken.

Mogelijkheden kinderopvang

Mogelijkheden kinderopvang Marlynepolder

Deze locatie biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Verschillende opvangmogelijkheden zijn mogelijk, hierbij kun je denken aan hele en halve dagopvang, buitenschoolse opvang, en peuterschatten. De moderne uitstraling gecombineerd met een huiselijke sfeer dagen kinderen uit zich op alle mogelijke gebieden te ontplooien.


De 2 dagopvang groepen bestaan uit een babygroep (0-2jr) en een peutergroep (2-jr). Deze groepen worden begeleid door 2 of 3 pedagogisch medewerkers.voor kinderen in de leeftijd van 0-4 bestaan uit 16 kinderen en worden begeleid door 3 pedagogisch medewerksters.
De 3 verticale buitenschoolse opvang groepen voor kinderen van 4-12 jaar bestaan uit 20 kinderen per groep en worden begeleid door 2 pedagogisch medewerk(st)ers. Peuterschatten voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar bestaat uit 16 kinderen en wordt begeleid door 2 pedagogisch medewerksters.

Kinderopvang Marlynepolder

Locatie Marlynepolder

Contactgegevens

Marlynepolder
Hedwigepolder 4
2992 TS BARENDRECHT
0180-557983


LRK nummer HEDO: 828604642
LRK nummer BSO: 396124987
Voor het GGD inspectierapport HEDO klikt u hier.
Voor het GGD inspectierapport BSO klikt u hier.