Naschoolse opvang

Opvang voor kinderen na een intensieve schooldag op verschillende locaties in Barendrecht.

Naschoolse opvang in Barendrecht voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Naschoolse opvang in Barendrecht

Naschoolse opvang

Na een intensieve schooldag voor uw kind biedt Eiland Marlyne een ontspannen en uitdagende NSO op verschillende locaties in Barendrecht. Hiervoor hebben wij 7 verschillende locaties met elk eigen unieke mogelijkheden. Naschoolse opvang is mogelijk tussen 12:00-19:00 uur.
Locatie Eiland Marlyne

1. Eiland Marlyne

Eiland Marlyne heeft op alle dagen NSO. Hier worden de kinderen opgevangen door vier pedagogisch medewerkers en wordt er op een huiselijke manier invulling gegeven aan de opvang.
Marlyne Sport Kinderopvang

2. Marlyne sport

Marlyne sport is onze sport locatie op het terrein van voetbalvereniging Barendrecht. Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen de kinderen in een eigen ruimte ontspannen voordat ze op de verschillende velden hun activiteiten krijgen aangeboden. De nadruk op deze locatie is “buiten spelen en sporten”. Wanneer het weer het niet toelaat zijn er binnen voldoende activiteiten, zoals ook bij een reguliere NSO.
Marlynehoeve Kinderopvang

3. Marlynehoeve

Marlynehoeve is geopend op maandag, dinsdag en donderdag en is te vinden in CBS  Het Kompas. Een grote uitdagende ruimte is centraal gelegen in het gebouw met een zeer groot en compleet speelplein.
Marlynedycke Kinderopvang

4. Marlynedycke

Marlynedycke is een unieke locatie van onze organisatie. Hier bieden wij opvang op alle dagen van de werkweek. De kinderen bepalen hier zelf wat ze deze dag ondernemen. Er is een breed activiteiten aanbod van koken tot toneel, van crea tot de speelzolder, je terug trekken in de gezellige huiskamer of gebruik maken van het internetcafé. In elke ruimte wordt er door een pedagogisch medewerker met het kind gekeken waar zijn/haar interesse ligt en dit wordt vervolgens op positieve en stimulerende manier vertaald.


Door duidelijke regels en verantwoording te geven, ontplooien kinderen zich op ontspannen wijze in een hoog tempo.
Naast de “gewone” dagindeling voor de NSO is er extra aandacht voor verschillende workshops. Deze workshops worden zowel door onze eigen collega’s als externe beroepskrachten gegeven.
Kinderopvang Marlynepolder

5. Marlynepolder

Marlynepolder, gevestigd in het prachtige gebouw 'Hof van Maxima' in de wijk Vrouwenpolder. Op alle dagen van de week is hier een uitdagende BSO te vinden. Koken, gamen en creatieve uitspattingen worden afgewisseld met sport en spel mogelijkheden.
Vakantie opvang bij Eiland Marlyne in Barendrecht

6. Marlynedok

Marlynedok is een de nieuwste locatie van onze organisatie. Hier bieden wij opvang op alle dagen van de werkweek.

7. Marlynetuin

Marlynetuin is sinds 2017 gevestigd in het gebouw de Kruidentuin. Samen met het Tuinhuis, CBS de Hoeksteen, Centrum voor Jeugd en Gezin, Dancestudio Lucia en sporthal Vitaal heeft dit prachtige gebouw een belangrijke functie in de wijk.

Veel verschillende activiteiten


Tijdens de dag worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals creatieve, muzikale en motorische activiteiten. Deze activiteiten prikkelen de zintuigen van uw kind. Samen dansen en zingen, buiten spelen of creatief aan de slag te gaan met verschillende materialen dagen uw kind uit zich te ontplooien.    

Openingstijden dagopvang

Openingstijden

Naschoolse opvang is mogelijk tussen 12.00-19.00 uur gedurende 40 weken per jaar. Een groep bestaat uit twintig kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en wordt begeleid door 2 of 3 pedagogisch medewerksters volgens de wet kinderopvang.


Ook op deze groepen geldt het '4 ogen principe' wat inhoudt dat er altijd een mogelijkheid is om elkaar te zien of te horen. Op deze manier kunnen de beroepskrachten elkaar controleren.