Kinderopvang locatie

Marlynedycke

Marlynedycke is een van de 8 locaties in Barendrecht. 

Marlynedycke Kinderopvang
Naschoolse opvang NSO voor kinderen vanaf 4 jaar

Locatie Marlynedycke

Een buitenschoolse opvang op een 'andere' manier. Marlynedycke, gevestigd in een boerderij biedt een nieuwe en uitdagende manier van buitenschoolse opvang. Verschillende thema ruimtes zorgen ervoor dat een kind zich niet hoeft te vervelen.


  • Peuterschatten
  • Naschoolse opvang
  • Vakantie opvang

Vraag een rondleiding aan

Ben je benieuwd naar deze locatie? We nodigen je uit om onze locatie te bekijken en uitleg te geven over onze kinderopvang. Vraag de rondleiding aan en maak kennis met onze unieke locatie en de mensen die er werken.

Kinderopvang op een boerderij

Mogelijkheden kinderopvang Marlynedycke

Marlynedycke, gevestigd in een boerderij. Zo is er een huiskamer voorzien met alle bekende bordspelen, een rustige leeshoek en een traditionele keuken waar door de kinderen heerlijke recepten bereid worden. Ook het kunstatelier en de theaterruimte bieden volop mogelijkheden. Mochten kinderen meer interesse hebben in het internet cafe of de speelzolder is ook daarin voorzien. Kortom, voor ieder wat wils! Maximaal 60 kinderen mogen gebruik maken van deze locatie.

Voor de peuters in de leeftijd van 2-4 jaar is er een uitdagende speelgroep. Deze groep genaamd PeuterSchatten is geopend van maandag t/m vrijdag in de ochtend van 08:30 - 12:00 uur. Van deze groep maken maximaal 16 kinderen gebruik. 

Marlynedycke Kinderopvang

Locatie Marlynedycke

Contactgegevens

Marlynedycke
Middeldijk 35
2992 SH BARENDRECHT
0180-557983

LRK nummer BSO: 184982947

LRK nummer HEDO: 195360217
Voor het GGD inspectierapport klikt u hier.

Voor het GGD insepctierapport PeuterSchatten klikt u hier.